23 de març 2004

Sortida cicle al Salcorz i l'Ibonet - 20 i 21/03/2004

Enviat per Ramon I.

Quin cap de setmana!

Havent fet un cim més, inèdit i situat en una vall preciosa. Alguns ja van començar dissabte (fora de programa) amb el Baitellance i diumenge, la majoria ens vàrem conformar amb el Salcorz i els més agosarats van acabar amb l'Ibonet.
Ens va acompanyar un temps magnífic i una neu molt bona.

El dissabte ens vam reunir 17 al pla on hi ha la cabana del Trigoniero, (refugi precari i que ja estava ocupat). Vàrem acampar sobre l'herba just on començava la neu i desprès de sopar en Francesc va encendre un bon foc que juntament amb el cremat del "patrocinador" i el patxaran del Manel ens van fer passar una bona estona.

Al matí, a les 6 va començar la moguda, al voltant de les 7 ja estàvem iniciant la pujada, sobre les deu arribàvem al Salcorz i seguidament iniciàrem el descens. un cop a La Plana els que anaven a l'Ibonet van començar a pujar de nou i la resta seguirem baixant fins a les tendes, per recollir i marxar. La baixada fins als cotxes, va costar menys que pujar el dia abans (més de 600 m de desnivell i ben carregats), satisfets de l'activitat feta.

Ramon I.