30 de març 2004

Ensigalada Monteixo - Recerca Refugi Vallferrera

Enviat per Manel C.

(Enllaç a la piada original, per pelldefoca)

(Enllaç a la 2a part, de Jaume J., i + fotos)

HOLA !
MOLT DESCRIPTIVA AQUESTA PIADA I MOLT CURRADA !!!
PERO LA DESCRIPCIÓ FISICO-NIVOMETRICA ES POBRE.
PERO VIST QUE SOC UN TORRACOLLONS, POTS ESTAR CONTENT.

NO SE D' ON TREUS EL TEMPS PER ESCRIURE UNA PIADA COM AQUESTA.
PER IGUALAR-TE HAURIA DE FER HORES EXTRES A LA FEINA !!
I JA SAPS EL QUE PENSO: QUI NO ES CAPAÇ DE FER LA SEVA FEINA DURANT LES 8 H. I NECESSITA HORES EXTRES, VOL DIR QUE NO ES UN BON PROFESSIONAL. :-)
JO HAURIA DE FER HORES EXTRES PER IGUALAR-TE.

CALDRIA AFEGIR LA PIADA A PARTIR DE LA SEPARACIÓ, DIRECCIÓ CAP EL REFUGI VALL FERRERA. NO PATIU NO M' EXTENDRE MOLT.

VA ESSER UNA CONTRARRELLOTGE, PERQUÈ ES FEIA FOSC I NO HI HAVIA TRACES D' ESQUIS - LA NEU POLS LES HAVIA TAPADES - FINS AL REFU.

EN JAUME I EN ROGER S' AVANÇAREN PER TRACTAR D' ARRIBAR L' ABANS POSSIBLE AL REFU AMB LLUM, I AL MATEIX TEMPS MARCAR-NOS EL CAMI AMB LES SEVES TRACES QUE LA BERTA AMB ELS SEUS BOTINS MALEITS I JO QUE JA NO TENIA FORCES PER PARLAR SERIEM CAPAÇOS DE SEGUIR AMB FRONTALS.
LA NIT ENS VA ATRAPAR, SENSE HAVER TROBAT EL REFU.

ERA MOLT APROP, JO JA COMENÇAVA A PENSAR EN TORNAR CAP ELS COTXES. PENSAVA EN EL MOMENT EN QUE L' ALEX, SERGI I DAVID EM CONVIDAREN A TORNAR AMB ELLS I GAUDIR DEL SOPAR DE CARRETERA - VEURE DESCRIPCIÓ PIADA ANTERIOR -

NO TENIA MASSES ESPERANCES DE TROBAR EL REFU. NEVABA I FEIA FRED. LA BERTA COMENTAVA DE MENJAR ALGUNA COSA. JO NO SABIA QUE HAVIEM FET UNS 1900 M. DE DESNIVELL I QUE PORTAVEM UNES 11 H. SEGUIDES DE "PIADA". POTSER HAURIA COMENÇAT A RENEGAR I ABROCAR-ME.

DESPRES DE VARIES HORES TRACTANT DE TROBAR UN "CAMI COHERENT" QUE EN L' AMBIT DE LA PSICOPATOLOGIA DE L' ENSIGALADA ES AQUELL QUE NO EXISTEIX , PERO QUE HO SEMBLA, QUAN JA HAVIEM PUJAT I BAIXAT, FOQUEJAT CAP A DRETA I CAP ESQUERRA, ETC., ETC, EL VAREM TROBAR AMB L' AJUDA DEL GPS D' EN ROGER I L' INTUICIÓ I TENACITAT D'EN JAUME I EN CARLES QUE VA VENIR DE REFRESC I VA PUJAR 100 M. I BAIXAR 100 MES.
QUINA ALEGRIA, NO HAURIEM DE CONTINUAR FINS AL COTXE, PARARIEM, I PODRIEM SOPAR.

DESPRES D' UN HUMIL PERO BEN GUANYAT SOPAR, VAREM DORMIR. ALGUNS MES QUE ALTRES. LA BERTA, JAUME, ROGER I EN CARLES ES VAREN LLEVAR AVIAT PER TRACTAR DE FER LA PICA ROJA, ENSIGALANT-SE PEL BOSC I PRENENT UN BANY DE NEU POLS ACABADA DE CAURE. MOLT MISTIC !!!
JO EM VAIG LLEVAR A LES 10:30, VAIG ESMORZAR TOT VEIENT EL BOSC CARREGAT DE NEU QUE CONTINUAVA CAIENT, SENSE PAUSA, I ENLLUERNAT PELS RATJOS DE SOL QUE EL VEL DE CEL ENBOIRAT DEIXAVA PASSAR SUBTILMENT. MES MISTICISME !!

VA ESSER UNA ENSIGALADA CONTROLADA I VOLUNTARIA !!
"EL MAL TEMPS NO EXISTEIX", ( EL "ZEN" DEL JAUME ?????)
LES TORMENTES I LA CALMA SON ESTATS DE LA MENT ???

FINS AVIAT,
MANEL