12 de nov. 2018

Pic de Dòrria des del Corral Blanc i Pic petit del Segre

Pic de Dòrria 2547m F/S2 +700m

Aprofitant les neus primerenques del novembre ens hem deixat caure pel refugi del Corral Blanc a Planoles i hem pujat la llarga carena des del Collet de les Barraques.


L'accés al refugi del Corral Blanc és per una pista asfaltada.




Les condicions són força bones, amb neu primavera molt esquiable, recorregut a tenir en compte per fer travessa des de Vallcebollera.

Temperatures moderades amb força vent de l'Oest

Pic petit del Segre 2805m +900m F/S3

Després de treure el nas pel coll de Pimorent i veure que les condicions no són bones en aquella zona, tornem a la Cerdanya i anem a la vall d'Er, a l'estació d'esquí de Puigmal ens trobem amb un centenar de cotxes, aproximadament, amb tot de gent disposada a fer la romeria cap al Puigmal.
 

Nosaltres anem direcció Puigmal de Lló per pujar finalment al pic Petit del Segre, on trobem poca gent.

El descens el fem anant a buscar la carena que baixa del Puigmal de Lló cap a la vall d'Er, fent una mica de flanqueig (ull, fer només amb neu estable), el resultat ha estat obrir traça per unes pales excel.lents i verges. On ens hem trobat uns Isards amics amb els que hem compratit una ratafia.



Activitat feta el 10-11 de novembre

Berta A, Carles P, Núria, Eli C i Ricard M el dissabte i Rosa S, Eli C i Ricard M el diumenge.

Bones traces !!

3 comentaris:

Berta ha dit...

Em va agradar molt el pic de Dòrria des del Corral Blanc Obre les portes a fer moltes més coses des d'aquest punt d'inici, que és moooolt més proper en cotxe que començant des de Vallcebollera. Un cop a dalt pots fer el que vulguis cap a vessant nord. I també he de dir que no semblava que es pogués fer.....però hi va haver neu i la vam saber gaudir!

Hèctor Alonso ha dit...

Si segueix nevant de sud gran opció! Ara, el camí fins Vallcebollera mola molt i l'any passat hi havia neu fins el poble, molt avall! (Si anaves pel vessant obac)

Jaume J ha dit...

Bona tria ... i tria difícil és la que tenim per endavant mentre no arriba més neu, però alguna cosa trobarem