21 de nov. 2018

el vídeo dels dimecres... temps de Torelló

Pels fànàtics dels "vídeos" i de l'esquí de muntanya, Torelló sempre és un reclam, un punt de tobada per gent com "tu", però aquest any més! Aquests dies ja s'hi han projectat films d'aquells que t'hi veus, i demà dijous en fan un parell de bons a la sessió de les 21:00:

- "La Promenade" Michel Dalle. Itàlia. 2017. 26' 22/11/2018

Dos joves esquiadors valdostans, Shanty Cipolli i Simon Croux, de 23 i 19 anys respectivament, completen la volta a la vall d'Aosta amb esquís, un desafiament que els exigeix 22 dies de permanència en una de les zones més isolades i feréstegues dels Alps. La seva aventura enllaça amb la dels seus predecessors, 40 anys abans.)

- "This mountain life"  Grant Baldwin. Canadà. 2018. 77' 22/11/2018

Les emocions que provoquen els paisatges muntanyencs és universal i no tenen en compte edat, gènere, professió o el bagatge personal. La Martina i la seva mare Tania, de 60 anys, s'embarquen en una aventura de 6 mesos i 2300 km fins a Alaska a través de les muntanyes. Una congregació de monges, un fotògraf enterrat per una allau, un apassionat alpinista, un artista de la neu o una parella que hi viu des de fa 50 anys, què porta a tota aquesta gent a sacrificar-ho tot per viure enmig de les muntanyes?

Aquí va un dels trailers, però millor a Torelló!

1 comentari:

miscel·lAnna ha dit...

"This mountain life" Grant Baldwin. Canadà. 2018. va guanyar

- La Flor de Neu de Plata al millor film de Muntanya
- Premi BBVA
- Premi FEEC i
- Flor de Neu de Plata a la millor Fotografia.