17 de des. 2016

Sopar-trobada d'esquiadors de muntanya. Inici de temporada 2016-2017

El dijous 15 de Desembre de 2016, com ja es tradició a la secció d'esquí del Club Excursionista de Gràcia, s'ha realitzat el sopar per donar la benvinguda a la nova temporada d'esquí de muntanya que ja tenim aquí.

Aquest cop vam anar 23 participants (L'Anna M., el Marc, la Mercè, la Rosa, el Jordi, el Javier, el Josep, l'Elena, el Carles, l'Àngel, l'Anna S., el Manel, la Núria, el Cesc, el Jaume, el Ricard, l'Àngels, el Pep, la Roser, la Montse, la Raquel, laVisi i l'Agus).

L’event va tenir lloc al Restaurant Demeritas ubicat al Girona, 133 (sota Diagonal).

La imagen puede contener: 10 personas, personas sentadas, personas comiendo, tabla, interior y comida


El retrobament ens va permetre comentar les activitats fetes durant l'estiu, molt actiu per tothom fent altres activitats de muntanya,  i recordar les bones sortides que es van fer al llarg de les darreres temporades.

Un cop sopats, es va fer la presentació del calendari de sortides de Cicle de la Secció d'Esquí de Muntanya per l'any 2017, amb una breu explicació de les 12 sortides previstes pels corresponents coordinadors de les mateixes. El calendari de sortides el podeu podeu consultar a la web del Club:

http://www.cegracia.cat/index.php/11-general/413-cicle-de-sortides-per-a-esquiadors-de-muntanya-2016-2017.html

i descarregar el trìptic a:

http://www.cegracia.cat/fitxers/Triptic_CEG_Esqui16_17.pdf

i a la següent entrada de cegesqui:

http://cegesqui.blogspot.com/2016/12/30e-cicle-de-sortides-per-esquiadors-de.html

Finalment, es va fer sorteig del nou llibre publicat per Desnivel de VAL D'ARAN. FREERIDE 255 DESCENSOS EN ESQUÍS Y SPLITBOARD.


La imagen puede contener: 5 personas, personas sonriendo, personas sentadas, tabla e interiorGràcies a la Mercè Benet per l'oganització de l'event i no pareu de sortir a gaudir de la neu!

Bones traces!

Agus