8 de febr. 2016

2n cap de setmana de pràctiques Curs d'Iniciació a l'Esquí de Muntanya del CEG

Condicions canviants, neus diverses, paisatges diferents. Aquest any la climatologia ens ha permès explicar millor la diversitat de les condicions per a la pràctica de l'esquí de muntanya.


Cap de setmana a cavall de la Val d'Aran i el Pallars Sobirà, un mateix cap de setmana, dos hiverns diferents.


El dissabte aparquem al Pla de Beret, dels pocs indrets on encara no cal carregar esquís a l'esquena, i decidim enfilar-nos cap al Cap dels Clòsos i el Pedescals, pràctiques de progressió, ritme, volta progressiva, cata de neu, esquís a la motxilla, descens, un dia ben aprofitat.



Diumenge ens llevem al refugi del Gerdar amb una ambient radicalment diferent, ha nevat quatre dits ben bons i sembla que a la Val d'Aran el rúfol es mantindrà. Decidim anar cap a l'estació d'Espot, des d'on fem un itinerari sense entrar al domini esquiable, per pujar fins al llom de la Socarrada. El descens en en pols i pel bosc ens fa oblidar com l'hem trobat a faltar aquesta temporada. Progressió, obrir traça, pràctiques d'ARVA... Un dia intens ben aprofitat.

Bones traces !!


3 comentaris:

Berta ha dit...

capde molt ben aprofitat! quin canvi de neu de dissabte a diumenge! gaire vent per Espot? M'havien dit que per dalt havia ventat tot el que havia caigut.....
Moltes pràctiques, eh?

Ricard Martínez ha dit...

Hem estat protegits pel bosc, amb la neu acumulada per la nevada i el vent, jeje

Berta ha dit...

Molt bon rotllo el vídeo!!!!! L'any vinent el recuperem com a anunci del possible curs.....