18 de gen. 2016

Cap del Port

Vall d'Incles (Andorra)
+/-1000m F S2/S3 (si es baixa pel bosc)

Després de les nevades del dissabte i el fort vent hem anat a buscar un indret protegit per evitar trobar-nos amb plaques de vent.


La Vall d'Incles té bona innivació i és esquiable des del mateix aparcament a l'entrada de la vall. Un cop a la carena queda evident com ha actuat el vent, deixant tot el tram final amb les pedres a flor de pell.

Després de fer tota la pista fins al fons de la vall (pont de la Baladosa) 3km, remuntem per la vall del Juclar fins a la cota 1920m i ens desviem cap al sud-est seguint la vall del Siscaró (indicadors). Remuntem per una canal fàcil ben marcada en direcció sud, que ens porta a sobre dels plans de Siscaró i des d'allà, seguint la tendència direcció sud anem a buscar els estanys de Siscaró (Estanys de Baix segons quins mapes) 2300m.


Des dels estanys, fent una petita marrada, anem a buscar el pas de les vaques, amb pendents suaus. Un cop al pas ens hem enfilat pel pendent, ja més dret, per anar a buscar la carena del cim, la manca de neu i de temps ens fa desistir de pujar dalt de tot del cim i ens quedem a un avant-cim a la cota 2691m.

El descens el fem de manera precària a la carena i amb bona neu a partir del Pas de les vaques, amb una rematada final dins del bosc amb neu pols.

Glòria V, Esteve, Anna M, Sergi B, Ricard M

"We can be heroes just for one day" David Bowie

Bones traces !!

3 comentaris:

Jaume J ha dit...

Sergi! Per quan el vídeo?

Yes, we're lovers, and that is that!!!

Carles Lluch ha dit...

I el Ricard, que farà video?
Jo també vull tornar a veure esquiar el Sergi B., elegant com pocs!

Berta ha dit...

ostres i tant!!!! Sergi.....tu també car de veure!!! ja heu sortit tots, eh? Ara em toca a mi ....hehehe