30 de gen. 2012

Celebrada l´Altitoy 2012

Video del primer dia..... amb imatges, canals i descensos a muerte, pur esquí de muntanya

http://youtu.be/ryDGc3kts8cFoto: Ferran Bofill i Francesc GorinaDissabte es va celebrar una altra edició de cursa d´esquí de muntanya amb centre neuràlgic a Luz-St. Saveur, anomenada Altitoy amb participació de més de 500 participants, la sortida va ser a l´estació d´esquí de Super-Bareges amb 2100 metres de desnivell positiu, la meteo va ser bona i es van poder completar les quatre pujades amb llarguíssimes canals i trams de baixada amb corda i dissipador la neu estava traïdora amb trams de gel amagats, els guanyadors d´aquesta etapa del Ski Club Camprodon van ser Pau Costa i Pere Plana van fer el recorregut en 2h30´ i els últims en mes de sis hores.

El recorregut del primer dia no va ser aquest exactament però si la zona.

Sortida de dissabte
Diumenge les coses van canviar després de nevar tota la nit i seguir nevant durant el diumenge amb acumulacions de mes de 60 cm es va fer un recorregut escurçat amb sortida pels carrers de Luz St-Saveur remuntant per un camí fent 700 metres de desnivell positiu i una baixada curta de 400 metres, aquí la classificació va donar un tomb i es van acabar imposant a la classificació final Miguel Caballero (C. Guardia Civil) i Wilfred Jumere.


En parelles mixtes van guanyar Joan Nadal i Anna Rovira els dos del Club Excursionista de Gràcia en posició 55 de la general, Ferran Bofill va acabar en posisició 39 i Pol Puvill en la 99 amb problemes a les botes Scarpa-Aliens també del CEG.Zona molt recomanable per fer esquí de muntanya amb neu assegurada pels propers dos mesos això si a 6 hores de Bcn.


Propera cita la Vall Fosca el 18 de Febrer

Sortida a l´esprint pels carrers del poble....