8 de des. 2010

Vèrtic i el sopar d'esquiadors, ens fem trampa ?

El dia 25 de novembre es va fer una Trobada d'esquiadors de Muntanya, organitzada pel nostre Club (Club Excursionista de Gràcia) a través de Cegesquí.

La trobada va consistir, a banda del sopar i de les converses particulars, en una presentació del material Dinafyt escollit per Vèrtic (botiga de material de muntanya).

Sembla que el CEG ha tancat un acord amb Vèrtic per obtenir alguns avantatges per als socis.

Ambdues coses, la presentació de Vèrtic al sopar i l'acord amb el CEG, em va fer pressuposar que tindria algun descompte en la compra d'un equip d'esquí de muntanya.

Dit i fet, als pocs dies vaig anar a Vèrtic a comprar unes fustes i unes botes, i la sorpresa va ser que no van fer ni un cèntim de descompte. Tampoc el tracte va ser diferencial respecte altres botigues de material de muntanya.

Jo m'havia de comprar el material i ho hagués fet igualment, i el preu a Vèrtic no té cap avantatge ni desavantatge respecte altres botigues.

No entenc doncs perquè acceptem una acció de publicitat i màrqueting d'una botiga de material de muntanya i d'una marca concreta sense tenir cap avantatge per al Club i/0 els seus socis.

Pel que fa a la presentació del material, només dir que és tendenciosa, fluixa en els aspectes tècnics i gens novedosa pel que fa a allò que pots trobar a la mateixa web de dinafyt.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones company!
En el meu club ens passa exactament el mateix, els hi fem publicitat en els butlletins, i el tracte que rebem és el descompte que pot tenir qualsevol federat amb la llicència federativa i que per cert, descompte que encara no he aconseguit mai, ja que sempre que compro quelcom, no està subjecte a dit descompte. (Tot i que val a dir ,que amb això mi he trobat també en altres botigues del sector) :-S

DaniMa

Ferran B. ha dit...

Sou lliures d´opinar sobre el sopar, però en quant a la relació CEG - Vèrtic us falta informació i per això diueu coses que no són veritat, tot i que puc imaginar-me qui sou no trobo bé que escriviu sense identificar-vos i sense preguntar abans les condicions concretes de l´acord i sense tenir coneixement de les col·laboracions mútues que s´estan portant amb diferents seccions del Club que ja t´avanço que són profitoses.
Ens veiem el 14 a l´assemblea.

salutacions cordials,

Jaume J ha dit...

Hola Ferran, soc en Jaume no en pasdeguia. He mirat a la web del CEG (www.cegracia.cat) quines són les condicions per socis i només he sabut veure una notícia del 7/10/2010 que diu:

Conveni amb la botiga d'esports Vèrtic CEG
dijous, 7 d'octubre de 2010 07:27
Escrit per Daniel
Arrel del nou Conveni signat amb la botiga d'esports Vèrtic, els socis del CEG tenen descomptes a totes les botigues especialitzades, en material de muntanya Vèrtic Outdoor.


Potser cal més informació (o potser hi és i no la he sabut trobar). I el lloc millor per ser-hi, si és un conveni amb el CEG és a la web del CEG. Gràcies!

Ramon. ha dit...

bon dia companys,
Ferran, mira't bé els signants dels comentaris, que hi són tots, no n'hi ha cap d'anònim, ja que l' "anònim" signa al final; mira-t'ho bé.
Bueno, al tema; jo també he anat a Vèrtic algun cop després de signat el conveni i no n'he tret ni cinc de profit.
m'he comprat dos jocs de bastons i malgrat fer constar la meva condició de soci del CEG, m'han dit que això no toca. aquest cap de setmana he acompanyat una persona a comprar-se un equip sencer d'esquí de muntanya (uns mil €) i res de res...
què vols que et digui, potser el club en treu algun profit, però els socis, cap.
salut.

Pasdeguia ha dit...

Benvolguts, això dels comentaris anònims crec que no anava per mi, pel volum d'escrits a Cegesquí que he fet tothom sap sobradament qui sóc.

Dit això; al sopar vam estar convocats per fer quatre coses, de les quals només vam fer-ne una, no es pot publicar un post dient el contrari.

Anònim ha dit...

Ostres!, el mateix conflicte arreu!
Tothom atent a veure qui s'equivoca... i a per ell!

Pensava que al CEG havia bon rotllo però veig que no..., llàstima.

Per cert, que esperàveu de Vèrtic?

Anònim ha dit...

Hi ha gent que vol construïr i altres que només destrueixen, gràcies!

Pasdeguia ha dit...

Construir: proposar sortides, fer cursets, fomentar el Club, intentar publicar algun article, defensar l'alpinisme català, participar a campanyes de conscienciació, fomentar la formació i la seguretat, etc.

Destruir: fer propostes que no es compleixen i no reconèixer l'error.

On són les crítiques als anònims ara ?

El debat no és la marca o la botiga, és la relació d'algunes activitats en nom del Club i de Cegesquí amb aquestes marques.

Ramon. ha dit...

si m'ho permeteu: el CEG em diu que ha signat un conveni amb Vèrtic del què se'n desprenen descomptes als socis; a mi nom'han fet cap descompte en prop de 1200€ de compra, tot i fer constar la condició de soci i esmentar el conveni. on és la crítica destructiva? a mi em queda la sensació de presa de pèl. ara si hi ha algú que em faci veure-ho de manera positiva, estic d'allò més receptiu...
salut. (als anònims valents, també).

Unknown ha dit...

Llàstima de tarannà del bloc. Ha passat de ser un espai d'esquiadors a una altra cosa? Igual que el sopar dels esquiadors?

Vaja companys que tens al CEG, Ferran.

Anònim ha dit...

El conveni citat s'explica en el butlletí de juliol-setembre del CEG: "Tots els socis del CEG rebran un tracte
preferencial en aquesta botiga i gaudiran d’un 10% de
descompte en material tèxtil, motxilles i acampada i
automàticament podran ser titulars de la targeta “Client
Vèrtic” on també tindran descomptes en la resta de
materials segons temporada i tipus de producte, aquesta
targeta client donarà accés a promocions especials per
als clients i acumulació de punts, segons les compres
fetes que es bescanviaran per descomptes en efectiu en
properes compres..."
Es pot trobar a la pàgina 96 del butlletí 113 del CEG: http://www.cegracia.cat/phocadownload/butlleti/butlleti113.pdf Pau, peace, paix, pace...

Anònim ha dit...

"Arrel del nou Conveni signat amb la botiga d'esports Vèrtic, els socis del CEG tenen descomptes a totes les botigues especialitzades, en material de muntanya Vèrtic Outdoor."

Publicat el 7 d'octubre del 2010 a la web del CEG.

Caldrà saber el contingut del conveni doncs.

http://www.cegracia.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=5357:conveni&catid=51:notes&Itemid=130

Xavier M ha dit...

Avui he pensat en aquesta polèmica avui a la feina: he anat a fer una visita a un despatx: feia molta calor i l'únic ocupant del mateix es sentia una mica marejat i es lamentava. En sentir-lo, m'he dirigit a la finestra i la he obert. La temperatura ha baixat i l'home s'ha trobat millor. Per què no ho havia fet ell mateix ... ?

Fa uns dies, a arrel d'aquesta polèmica, vaig tirar pel dret i vaig anar al Vèrtic. En esmentar la questió del conveni amb el Gràcia a un dels venedors vaterans amb que tinc confiança, l'home manifestà el seu desconeixement. Efectuà una trucada a algú i es va informar. La seva resposta : a un soci del Gràcia se li fa un deu per cent de descompte en material tèxtil EXACTAMENT IGUAL AL QUE SE LI FA A QUALSEVOL FEDERAT DE QUALSEVOL CLUB (paraules textuals).

Doncs ja ho sabeu. Per cert, si s'ha signat un conveni, entenc que hi haurà condicions particulars que no han trascendit i que hauran justificat aquesta signatura.
Altra questió és com s'ha esbombat aquesta questió en el butlletí del cegracia i la aparent propaganda gratuïta d'un establiment comercial aliè al club

CONCLUSIÓ: deixo que cadascú tregui les que cregui convenients. La meva ja la tinc formada i no és precisament benèvola.