26 de nov. 2010

TROBADA ESQUIADORS DE MUNTANYA


Botes "baixadores"


El 25 a la nit es va fer la trobada d´esquiadors tal i com estava programada, es va fer la presentació del cicle de sortides d´esquí de muntanya del CEG que properament el tindreu penjat en aquest blog, també es va fer l´anunciada presentació de material dinafyt per part del personal de Vèrtic que va resoldre dubtes dubtes i preguntes dels assistents.

Esquís amples i baixadors, recomanats fins i tot al Pirineu


El respectable!

100 grams ..... de fixacions
La tlt 5, la sensació de la nit.


El sopar va servir per trobar-se amb cares conegudes i fer noves amistats i plans de futur, esperem que es repeteixi!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa del CEG i d'en Ferran. Espero que sigui la primera trobada d'una série moolt llarga...

Anònim ha dit...

quina sensacio us va deixar la nova tlt 5, son bones "baixadores"?
gracies per endevant

Anònim ha dit...

Al comentaris d'esquídemuntanya.com hi ha una bona discerció, i a http://www.camptocamp.org/forums/viewtopic.php?id=185948&action=new també
Salut anònims!

Pasdeguia ha dit...

Sento discrepar, però no és veritat que es fes la presentació del Cicle de Sortides d'esquí de Muntanya. Ni tampoc la xerrada de seguretat, presentació de l'ACNA. Ni el Col·loqui sobre aspectes tècnics del nostre esport.
Només es va fer la presentació del material dinafyt i Vèrtic. Sobre el que havia de ser un sorteig de material, va acabar que seria un sorteig d'un cap de setmana de "test" a algun lloc del Pirineu, que es faria entre la gent del sopar i els assistents a la "jornada Dinafyt" que Vèrtic organitzaba a la seva botiga el dissabte següent.

Jaume J ha dit...

Pasdeguia, comparteixo les teves discrepàncies. Només una puntualització respecte a la presentació del cicle de sortides... dir que portava un powerpoint preparat per mostrar les 7 sortides programades, i no ho vaig projectar pq la presentació de Vertic va acabar molt tard. Amb alguns dels assistents si que vam fer-la petar abans del sopar.
Respecte la presentació de Vertic, dir que va ser publicitat de Dynafit (i gratis per Dynafit, efectivament sense cap tipus de "premi" pels assistents més que la participació en un sorteig), que a part dels assistents els hi pot interessar però que no es va aportar gaire més cosa del que diu la seva pàgina web i foros especialitzats. Personalment, soc dels que està fent l'evolució contraria de pes, materials i construccions d'esquís que proposa Dynafit, així que no opino més...
En quan a la presentació d'ACNA, espero que el CEG ja s'hagi fet soci (jo en soc), però no em va convéncer la fórmula de curs proposat amb allotjament en hotel, que ho feia realment car, quan el realment important és fer-ho econòmic pq s'hi apunti força gent. A seguir...

balena ha dit...

Totalment d'acord amb pasdeguia i en Jaume, de fet vaig deixar immediatament el meu comentari però al post de la convocatòria, no en aquest posterior. A mi em va decebre la trobada i em va saber greu engrescar altres companys per aquest sopar-trampa ! ;-) Ni presentació de sortides, ni xerrada Acna , ni xerrada tècnica, .... Tenia esperançes en aquesta nova etapa del cegesqui ....... no sé per on ha punxat el tema........

Jaume J ha dit...

Ep Pili, no mesclem coses: no hi ha cap nova etapa del cegesqui que jo sàpiga (al CEG si que es parla de fer una secció nova, però no és el mateix que cegesqui, que vol seguir sent un bloc obert, es clar que fent d'altaveu de la secció). El sopar s'organitzava per persones del club, de forma altruista, i crec que si va ser una bona iniciativa (el principal que era trobar-se esquiadors, que ja abans del sopar la vam fer petar, per cert, es va complir). Les altres coses són aspectes a millorar (o a criticar en el cas de Vèrtic).
Veig coses més criticables en el nostre món, de mostra el tema del Rémi i la poca participació (piulades vs visites, o comentaris). Res a punxat, per mi.