14 d’abr. 2009

Puigmail de Llo 10/4/2009

Participants: Gemma, Berta i Marina



En teoria el divendres havia de ser el millor dels tres dies que teníem per sortir. Tot i així la meteo no era molt engrescadora i ens decidim pel Puigmal de Llo, volem desmitificar la sortida memorable del curs d'esquí de muntanya amb aquella pala aterradora i aquells esquís de més de 180 cm (per ser honestos, només jo ho volia desmitificar).



Sortim de l'estació d'esquí de Puigmal, els núvols es veuen enganxats als cims, però sembla que ens deixarà fer. Progressem sense dificultats a estones enmig la boira a estones amb clarianes que ens permeten, fins i tot, veure el cim!!! Arribant al coll el temps canvia i ens envaeix una espesa boira i un fort vent que no ens permet continuar, i el fred..... el fred el pitjor de tots els mals!!!! Baixem de pressa, les mans glaçades, els ulls glaçats i els cabells també glaçats. No treiem pells fins una mica més avall on el fred ja no és tant intens. (Ja ens ho havien dit uns que venien del cim, fa molt de vent i molt de fred, haureu d'anar juntes.....).

La baixada amb una boira espessa, sort de les traces de pujada que ens permeten desfer el camí sense més dificultat. La neu un xic pesada i crosta en alguns trams.

Bones traces!!!

2 comentaris:

Berta ha dit...

em fa gràcia com has rebatejat el cim....jajajaja

MJ Tuazon ha dit...

nice blog.. interesting!