22 d’abr. 2009

el vídeo dels dimecres... Olan

by tonytheclimber
Bufff! A través de skitour m'he anat trobant les piulades d'aquest alpinista francès de 25 anys, Anthony Lebossé... Porta un ritme impressionant i la dificultat de les seves sortides no para de pujar, ara amb splitboard, ara amb esquís.  En els darrers dos mesos ha fet el Couloir Whimper a l'Aiguille Verte, el Couloir de l'Infernet, la cara S del Mont Pelvoux i molts altres...
En el vídeo d'avui, filmat ahir dimarts!!!, fa el descens amb split i en solitari del Couloir Occidental de l'Olan, al massís dels Ecrins: uns 50º durant 550m i més de 1500m de desnivell. Bravo!

4 comentaris:

Berta ha dit...

és una passada per on ha baixat....tot i que estaria molt bé si algú l'hagués filmat frontalment.....perquè mareja una mica i no es veuen els girs ni el dibuix que deixa a la neu....deu portar una d'aquelles càmares al cap, oi???

Carme S ha dit...

Estic d'acord amb tú, Berta. Llàstima que només es veu un trosset de split (no sé que és) i un trosset de piolo. De totes maneres és una passada.

Splitboard ha dit...

Hello, I'm Split

Estoy hasta los guevos de Antonio! Me ha partido por la mitad para las subidas como si fuera un simple par de eskis. Llevo 16 tornillos en cada parte y va el tio me ensambla y se ata encima para bajar sobre una pobre tabla como yo... Y no para bajar, no! para casi caída libre...grrrr! y encima picando con las piedrecillas! Suerte que Piolet me quiere y me ha salvado de convertime en un manojo de palillos....

Carme S ha dit...

Je, je, je, gràcies Antonio. Ara ja sé que és un split.