13 de maig 2019

Sopar de la Secció d'esquí, pels que ja van penjant els esquís i pels que encara esquiaran !!!!!!

El text adjunt....no l'he escrit jo, que consti!!! Sóc la missatgera....res més! :))

Es fon la neu, i ara què farem? 
El divendres 31 de maig a les 20h es farà el sopar de final de temporada de la Secció d’esquí de muntanya a la sala d’actes del club. 
El sopar consistirà en un bufet de coses bones pel que caldrà inscriure’s al següent formulari:
I ingressar 10 eur al compte del club (teniu un correu amb el número de compte!)

La vetllada consistirà en explicar anècdotes d’encigalades i esquís perduts i ficar-nos chispillas. I projectarem els vídeos i fotografies de la temporada, que ja podeu enviar a esqui@cegracia.cat.

Podeu enviar un màxim de 3 fotografies per persona. Pel que fa als vídeos, envieu enllaç des d’on puguem descarregar el vídeo, amb un màxim de 100.000 vídeos per persona. Vaja, que podeu enviar els vídeos que us sembli, mentre no siguin del vostre casament. Durant el sopar ho anirem passant tot en bucle fins que n’acabem tots farts.
Les fotografies rebudes les farem servir per a la comunicació de la secció la temporada vinent.

També farem un reconeixement als participants dels 8 cims. Hi ha alguns màquines que els han acabat tots i a l’estiu encara planegen tirar gel picat a l’escala de casa i pujar i baixar amb esquís enlloc d’ascensor.

Pel sopar és imprescindible material de seguretat: adreça escrita en un paper per si us hem d’enviar a casa en taxi, chubasqueros per si pilleu (seria un miracle, però coses pitjors s’han vist), alkaseltzer, roba interior neta/roba interior els que normalment no en porteu.
Dutxa prèvia s’agrairà, que no sembli una nit a un refugi al Pallars, que es va votar que no cal.

Us esperem a totes i tots. Passat el sopar ja us podreu tancar a la cova i esperar les properes nevades amb la síndrome d’abstinència, només seran uns mesos de foscor. Summer is coming.