19 de maig 2019

Puigmal 2910m per a fanàtics, o no! 19/05/2019

A aquestes alçades de la temporada en que ja falten menys dies pel nou hivern que els dies que portem esquiats aquest, un dia fresc amb neu pols és un regal... pels fanàtics. 
Objectius més llunyans eren una aposta agosarada amb la meteo incerta i anant sol així que he optat per provar sort a l'Oriental, pujant a l'antiga estació de Puigmal-Er. I la sort m'acompanya!

Ahir va fer una enfarinada, poca cosa a baix però per sobre els 2400m s'acumulen 10-15cm i aprofitant la base de les llengües de neu i el barranc surt una esquiada contínua de 700m i més que digne (només ha calgut descalçar 50m per sota el cim). 
He traginat 20 minuts els esquís i a cota 2200, a l'inici del barranc, ja he pogut tirar amunt esquís als peus resseguint una traça d'un altre esquiador barceloní i dos nord-catalans tan fanàtics com jo i més matiners. 

Al cim fa un fred que no és de maig... nuvolades, clarianes, algun excursionista i unes traces d'esquí que pugen de Núria, més fanàtics? potser no som fanàtics, simplement esquiadores o esquiadors de muntanya.

Bones traces!

2 comentaris:

Samuel ha dit...

Ahir des del coll de barraques em mirava el Puigmal ben enfarinat per la sud i pensava... allà darrera segur que algú està esquiant!

Deu costar treure el fred islandès dels ossos, quina gran sortida!

Pep ha dit...

El cds feia fresca, no dubtava que si tenies oportunitat sortiries, ben fet!

Aquest any ja portes unes quantes...de llengües de neu ;-)

Si a Islàndia tinguessin un 2.909,8 m. a dalt tindrien un tou de neu impressionant!!