27 de febr. 2018

Puigmal de LLo 2801m, 25/01/2018

I tornem al Puigmal de Llo. Unes de les sortides del curs d'esquí de muntanya, ara fa.... 15 anys!! Mare meva, com ha nevat des de llavors!!!

La carretera és oberta fins al parquing de Cotzé (1851 m) a l'inici de l'estació d'esquí d'Err. Això vol dir que hem hagut de fer uns 4 km de pista, però hi ha molta neu i ens calcem els esquís al costat del cotxe. Fem l'ascenció clàssica per la vall d'Auiguadeix fins a trobar el coll de Llo. Del coll al cim fem un tros amb esquís i després a peu per poca neu (ventada) en un tram. Dia espatarrant amb vistes màgiques de Montserrat, que després s'ha anat tapant. Baixem pel mateix itinerari, gaudint i retrobant sensacions :))) Neu de tots els colors: pols, pols humida, crosta, dura en funció de l'orientació.


   


Hi hem anat Marta, Laia i Marina (primera sortida pròpiament dita després de l'operació....visca!) 

8 comentaris:

Pep ha dit...

"Retrobant sensacions", fantàstic tornar a dur els esquís fins a un cim i més en un any de neu com aquest, felicitats Marina de les Neus!!

Jaume J ha dit...

15 anys!!!
Molt bé Marina, que puguem fer molts Puigmals de Llo molts anys més!!!
abraçades!

jordi laparra ha dit...

Felicitats Marina! Bona recuperació! Bones sensacions! Visca!

Núria ha dit...

Bentornada Marina ... ara ja no pots parar!

Carles Perera ha dit...

Visca Marina !!!

miscel·lAnna ha dit...

Enhorabona Marina!!!
Bentornada a l’esqui de muntanya !!!

Marina ha dit...

Eps, mil gràcies!! Ara ja no hi ha qui m'aturi ;)

Berta ha dit...

M'encanta el Puigmal de Llo i els records que compartim! Sento no haver pogut venir aquest cop.....però us he tingut molt presents! Enhorabona!!!!