5 de gen. 2017

Curs de Seguretat en Terreny d'Allaus - Nivell 1 - 2017

Des de la Secció d'Esquí del Club Excursionista de Gràcia es vol fomentar la formació i la seguretat en la pràctica de l'esquí de muntanya. És per això que el proper mes de gener, es portarà a terme pels socis del CEG el curs que ofereix l'ACNA en Seguretat en Terreny d'Allaus (STA) - Nivell 1.

La teoria es farà a la sala d'actes del Club el dia 26 de gener de 20 a 22:30h. La part pràctica, i depenent de la innivació de les properes setmanes, es faria a Tavascan el cap de setmana del 28-29 de gener.

Un cop inscrits, us facilitarem el temari del Curs que oferiran professors titulats de l'ACNA (Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus).

El preu del curs és de 140 € (desplaçaments, allotjament i àpats a part).

Es subvencionarà un 20% del cost del Curs als inscrits que siguin membres de la Secció d'Esquí (amb antiguitat com a Soci CEG i membre de la Secció d'Esquí anterior a 31/12/2016).

Aquí teniu el formulari per fer les preinscripcions, que cal complimentar abans del 15 de gener (places limitades, per ordre d'inscripció).


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoL91-XacKuq-glE82-_DKNZhTSPrcnqu0tp6DmgisGMZQHQ/viewform

Als inscrits us comunicarem el cost final del Curs en funció del nombre de participants i la subvenció aplicada, el 18 de gener, juntament amb les instruccions per fer l'ingrés.


L'activitat la coordinarà un monitor de l'ACNA per encàrrec de la Secció d'Esquí, és oberta a gent de fora de la secció i del club, malgrat tenen prioritat en les inscripcions els membres de la secció (a més de la subvenció) i els Socis del CEG.