4 de maig 2016

el vídeo dels dimecres... quin és el preu de la passió?

Demà dijous 5 de maig a les 20h a als Aribau Multicines de Barcelona i al llarg de tot el mes a altres sales del país, es projecta en el marc del festival de documentals DocsBarcelona, el documental "K2. Tocant el cel", d'Eliza Kubarska.

SINOPSI

L’estiu del 1986, 9 expedicions de tot el món es van trobar a la base del K2 per escalar la muntanya a través de la ruta d’ascens més complicada de totes, per la qual molt poques persones havien aconseguit fer el cim. 13 dels escaladors van perdre-hi la vida. Des de llavors, l’estiu del 1986 al K2 es coneix com “l’estiu negre”.

El documental reuneix 4 dels fills d’aquests alpinistes morts per tornar-los a portar a la base del K2, el lloc on hi ha enterrats els seus pares o mares, des d’on intentaran entendre què els va portar a embrancar-se en una expedició tan perillosa, essent ells criatures, o fins i tot, en algun cas, tenint les dones embarassades. Com a persones adultes que ara són, tots intenten respondre a una pregunta: quin és el preu de la passió?

Aquí en teniu el tràiler i més informació a sobre projeccions a
http://www.eldocumentaldelmes.com/es/documentals/salas.html
1 comentari:

Carles Perera ha dit...

Interessant document i emotiu.. una mirada enrrera sempre et fa pensar en el present..Intentarem veure´l, gràcies!