20 de gen. 2013

Bagergue cap al Cap dera Serra

Val d'Aran, 20 de gener de 2013

Postal aranesa
A hores d'ara tothom sap de la neu que ha caigut als Pirineus. No descobrirem res si diem que la Val d'Aran està colgada de neu com poques vegades veiem. Avui, després de set dies quasi initerromputs de neu (i pluja), i aprofitat la clariana de mig dia, hem pogut sortir a la muntanya a fer un tast i celebrar-ho, que això no passa cada dia.

Des de Bagergue hem obert traça profunda entre prats per enfilar-nos cap a l'est en direcció al Cap de la Serra. Primer per terreny obert, després per un zona de bosc i finalment seguint un esperó boscat cercant la traça més segura entre els arbres. Hem arribat fins a cota 2000, on els arbres desapareixen. Més amunt no hem gosat pujar. Tant és, avui no ens esperava cap cim. Descens espectacular. Tanta neu que a estones no podiem avançar, faltaven graus a la pendent o mm als esquis. Gloriós. Hem fet dos cops l'itinerari per quedar servits.

Unes fotos per recordar el dia.

Vista enrera cap al Poi d'Unha, Pincèla i còth de Varradòs
Mirant el pobles del Naut Aran
pols, pols, pols
i més pols
prats cap a Bagergue


Tanta neu, bé l'haurem d'aprofitar! Com se'ns ha posat l'hivern.
Bones traces.

Carles i Montse.

7 comentaris:

Jaume J ha dit...

quin tou de neu! en tenim per uns quants mesos... esperem coincidir aviat! Ja ho diuen alguns que els migdies ben aprofitats... Abraçades!

Ricard Martínez ha dit...

Val d'Aran Canadenc, quina enveja !!

Montse ha dit...

És increïble el tou de neu que hi ha. Aquesta temporada m'he estrenat amb uns esquís de 100 mm de patí i 130 mm d'espàtula i avui semblava que encara són massa fins!

A veure si coincidim ben aviat!

Jordi G ha dit...

Increïble! No tinc paraules ni dies de festa per sortir corrent cap era Val d'Aran! Una abraçada

edunz ha dit...

quin regal!

Carles Perera ha dit...

Carai quina enveja!! Ja m'ho deia la Nuria que aquesta temporada serà la millor en anys !! I nosaltres entre volquers... Una abraçada!

Carles ha dit...

N'hi haurà per tots, quan vulgui fer una mica de bò. Abraçades.