3h - neu polç, dura, ventada, gelada i algunes pedres.
Sol i bon temps, vent de N.
Glòria V i Ricard M
El diumenge 27 de desembre hem volgut fer la clàssica Bastiments, tot aprofitant la previsió de bon temps i la feble nevada del dia anterior.
Res de nou: neu justa per pujar i baixar, les condicions de la pala del cim prou acceptables tot i que hi havia zones gelades, molta gent amb esquís i bastanta gent a peu, la meitat de les pistes de Vallter tancades, el que ens ha permés gaudir d'alguna neu trepitjada i en solitari.
Les condicions cap a l'Est són dolentes, gairebé sense neu a cotes baixes i carenes ventades. En canvi les valls de Coma de Vaca i d'accés a Tirapits presenten una innivació acceptable.
Per celebrar-ho hem anat a dinar a Can Jordi a Espinavell, petit restaurant/botiga de només sis taules amb un ambient agradable i de cuina Tradicional: l´Escudella de Pagès, el Timbal de Foie i Poma, la Perdiu a la Col, els Peus de Porc amb Llanegues, especialistes en carn de Poltre, etc.
Sol i bon temps, vent de N.
Glòria V i Ricard M
El diumenge 27 de desembre hem volgut fer la clàssica Bastiments, tot aprofitant la previsió de bon temps i la feble nevada del dia anterior.
Res de nou: neu justa per pujar i baixar, les condicions de la pala del cim prou acceptables tot i que hi havia zones gelades, molta gent amb esquís i bastanta gent a peu, la meitat de les pistes de Vallter tancades, el que ens ha permés gaudir d'alguna neu trepitjada i en solitari.
Les condicions cap a l'Est són dolentes, gairebé sense neu a cotes baixes i carenes ventades. En canvi les valls de Coma de Vaca i d'accés a Tirapits presenten una innivació acceptable.
Per celebrar-ho hem anat a dinar a Can Jordi a Espinavell, petit restaurant/botiga de només sis taules amb un ambient agradable i de cuina Tradicional: l´Escudella de Pagès, el Timbal de Foie i Poma, la Perdiu a la Col, els Peus de Porc amb Llanegues, especialistes en carn de Poltre, etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada