16 de des. 2009

XIII Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa - 12/12/2009

El dotze de desembre a la tarda va arrencar la temporada 2009-2010 d'esquí de muntanya, amb temperatures baixes i no massa vent es va celebrar la XIII Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa, superant així tots als pronòstics i fent record de participants, 130 persones van fer les 2 pujades que puntuaven per la Copa d´Andorra i per la V Copa Cronoescalades FEEC.
Un bon paper dels corredors catalans amb un primer lloc d'en Kilian que va fer la segona pujada amb nomes 16' 11" ( record prova) temps total 32' 44", en segona posició Marc Pinsach que també va fer un bon paper amb un temps de 34' 06" i seguits per Wilfrid Jumère amb 35' 54". També lluitaven Oscar Roig en quarta posició i Agustí Roc en cinquena amb només 10" de diferencia, seguits a pocs segons pels corredors andorrans.
En noies la primera posició va ser per Mireia Miró amb un gran temps 40' fent una pujada de 19' 55" i l' altra de 20'05", la segona posició per la corredora d'Andorrà Sophie Dusautoir amb un temps de 41' 49", i la tercera posició per la Gemma Arró amb 42' 46", seguida per Marta Riba amb un temps de 48' 55".
En Veterans domini absolut pels corredors Andorrans primera posició per Mingo Ruiz 40' 21", segona posició Manel Pelegrina 40' 36" i tercera posició per Jaume Estañol amb 41' 40" del C.E. Girona. Un bon paper també dels joves amb una primera posició del Nil Cardona que va fer un temps de 19' 32" seguit per Genis Zapater amb 20' 16" i una tercera posició per Marc Riera 21' 06".
En quant a la participació del Club Excursionista de Gràcia destacar la participació de Joan Nadal amb una meritòria 34 posició de la general, Jose Pérez Marin i Toni Elias que s´estrenaven tots tres en competició com a socis del CEG i el ja habitual Ferran Bofill.