14 de juny 2004

Piada - Aneto 3404m - 13/06/2004

Enviat per Pilar V.

........ to i el Cegstiu, el cegesqui encara cueja .......

Sera aquesta una de les multiples i possibles piades d'aquest cap de setmanaa l'ANETO ..........

L'objectiu era intentar reenganxar-nos el grup que dormia al cim o a corones pujant diumenge al matí des del pla de senartra:


Grup de multiclubs: Mireia, Xavi Aymar i Pili V. del CEG, Roger de la UE de Mataró i Marti de UE Gràcia. Els clàssics pujem amb esquis de muntanya i el Xavi i la Mirieia amb modalitats diferents de surf ........ Xavi amb un que es parteix en dos i per pujar son com 2 esquis i la Mireia puja amb uns miniesquis i la taula clàssica a l'esquena .......

Fem un vivaquillo molt confortable als porxos de la casa de pedra del càmping de la resplanada que va a Vallibeirna Ens aixequem aviat, vora les 4.15 per poder pujar i trobar-nos amb el grup que està al cim ...... tot i aixo comeençem a caminar passades les 6......... ja es veu amunt la Renclusa tota la "caravana" d'esquiadors i gramponaires que pujen en direcció els Portillons !!!!!

Pujada amb nuvols amenaçadors de marron que treuen el nas des del vesant francès ....... travessem el Portillon superior i el solet s'imposa a la galçerea de l'aneto. Nuvols puntuals ens endinsen en la boira i arribada a Corones amb una considerable ventada. Aqui es noten els efectes del vent i les ultimes tempestes: la darrera pujada la fem a peu amb esquis a l'esquena, fa MOLT vent i la neu esta dura ......

SOPRESA: NO HI HA CUA ALPAS DE MAHOMA !!!!!!!!!

Evidentment els nostres compnays ja fa estona que deuen haver deixat el cim ........ ens fem la foto i baixem. La neu més o menys s'aguanta i fem una excel·lent baixada fins que la neu s'acaba de cop.

A baix, paisatge "bucolicopastoril" com descriuria la pili justo: aigua per un tubo i mulleres i prats de gespa colonitzats per inifinitat de flors !Excelent darrer dia d'esqui de muntanya d'aquesta temporada ..............tot i ja havia penjat els esquis !!!!

Al parking ni rastre dels altres, despres ens enterem que estan al ñam-ñamfent un mos ......... Parada obligada a Alfarras a carregar de fruita i verdura per la setmana: boníssima i barata !