7 de des. 2021

Gallines i padrons, unos pican y otros non

Gallina Pelada +-800m S2?

Primera sortida amb bones neus al Pirineu, cap a la Gallina Pelada el dissabte. Sembla que mig CEG ha pensat el mateix, perquè ens trobem més colla que al sopar de la secció.

Abans de sortir, però, ja hem perdut la Mireia i l'Oscar, que s'han apuntat a un curs de desenterrar cotxes clavats a la neu. 😅

Pugem per la via clàssica per un corriol que no hi passes si tens sobrepès, fins al cim de la Gallina, perquè hi ha un dels bascos que diu que li fa gràcia, Patxi, que no l'ha pujat mai, així que ens mengem la remada del refu al coll. Malgrat això podem fer 2 girs per neu pols abans de desfer camí pel corriol per desnodrits.

Després de la súper esquiada del dissabte només aguantem 3 elements, més els dos entrenats a treure neu, amb uns braços que ni el Stallone, i sopem a un refu tot acollidor amb un sopar on ens sobra mitja vedella estofada.

Pedrò dels quatre batlles +-650 torbats

L'endemà sortim de Tuixent, i pugem cap el Pedró dels quatre batlles, on si surts del bosc t'assalta un torb que si vols pixar ni te la trobes. Baixem pel bosc, on ens perdem i deixem abandonats els més inexperts, i malgrat tot, lamentablement es salven.

Sortida per començar la temporada, amb retrobada d'esquiadors. El proper cop a veure si en perdem algun al bosc, de veres.



Dissabte, Mikel, Carles P., Cesc, Oriol S., Uxue, Manel, Hèctor.

Diumenge Mireia, Óscar, Manel, Uxue, Hèctor

1 comentari:

Berta ha dit...

Enhorabona per la sortida d'inici!!! quina emoció....la primera vegada de la temporada.....hehehe....