8 de gen. 2015

Curs d'esquí Nòrdic del CEG 2015

La secció d'esquí del CEG convoca dos Cursos d’Esquí Nòrdic. Un serà d'iniciació a l'esquí de fons i l’altre de perfeccionament (estil lliure o skating). Ambdós cursos tindran lloc al Capcir (Catalunya Nord) els dies 7 i 8 de febrer. Les classes, amb un màxim de dotze participants en cada modalitat, seran impartides per professorat titulat de les estacions de la Catalunya Nord.

Lloc: Les classes seran de dues hores diàries i s’impartiran a l’estació d’esquí del Coll de la Llosa o a la veïna La Quillane. Els indrets de pràctiques poden ser modificats en funció de l'estat de la neu, la climatologia i la disponibilitat de pistes. Preu: Socis del CEG i membres de la secció d'esquí: 40€, altres socis del CEG: 50€, no socis: 60€. Per accedir al curs cal estar federat amb la modalitat d'assegurança D o equivalent.

Per a les pràctiques cal tenir tot el material obligatori des del primer dia: esquís de fons segons modalitat: curs d’iniciació esquís de clàssic, curs de perfeccionament, esquís de skating, botes i pals.

El dia 2 de febrer, a les 20 hores farem una reunió al Club amb els inscrits al curs d’iniciació. Les places són limitades a 12 en cada curs i es reserven per estricte ordre d'inscripció. La inscripció serà complerta un cop es faci efectiu el pagament. El termini màxim per a les inscripcions és el dijous 15 de gener. En cas de no assolir-se un nombre mínim de participants, l’organització es reserva el dret de cancel•lar el curs. El curs també pot ser suspès en cas de manca de neu.
Per més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a la secció d'esquí de muntanya del CEG: esqui@cegracia.cat o bé a la secretaria del Club per telèfon o personalment de dilluns a dijous de 18 a 22 h. al Passatge Mulet 4 de Barcelona, tel: 932378659.