24 de juny 2009

el vídeo de Sant Joan... un més del MB

Casi tots hem penjat els esquís i canviat el xip... bé, només casi tots! Alguns malalts encara llisquem per les neus virtuals de la xarxa (sí, sí, tu també!). Greg Hill és una font inesgotable de material i vídeos i en aquesta ocasió ha canviat la seva cerca particular de neu pols a Canadà pel sempre gratificant Mont Blanc: descens de la cara N el 9 de maig.

2 comentaris:

Ferran B. ha dit...

Jaume, si es veritat alguns estan malalts, però l´any que ve quan vagis al Montblanc a fer el descens de la cara Nord, compta amb mi! quina passada pujar el Montblanc i baixar-lo esquiant.

Jaume J ha dit...

Ferran, hi hem anat un parell de vegades, al maig i per Grands Mulets i les Bosses, però tornant a posar els esquís al Vallot. Hem queda pendent també fer la baixada integra. No obstant, la ruta de Grands Mulets té molt mala fama per la caiguda de seracs i esquerdes de la part baixa (aquest hivern hi havia força polèmica a skitour.fr). La ruta dels 4000s és menys esquiable, però per Itàlia hi ha també alguna ruta interessant per l'esquí... quanta feina pendent! bon estiu!