15 d’oct. 2008

Wanted! Es busca company per curses d'esquí de muntanya

Hola a tots/es,

Poc a poc va arribant l´Hivern i anem calentant motors, esperem que sigui un hivern amb neu abundant….. El tema és que aquest any m’agradaria participar en el circuit de curses d’esquí de muntanya, i no tinc parella, desde el Club Excursionista Gràcia, m’han demanat a veure si poguéssim fer una parella o varies, representatives del club, ja sé que els que habitualment escrivim a cegesquí som esquiadors de sortides sense cap interès en arribar el primer i que no hi ha gaire tirada per les curses, però bé no ens mireu com a bitxos raros ja que a tot se li agafa el gust.
Si hi ha algú que estigui interessat a introduir-se en el món de les curses d’esquí de muntanya que és posi en contacte amb mi, o directament amb el President del Club Francesc Sanahuja, ja sigui per fer parella amb mí o per provar-ho.
Per part del club, és rebran algunes ajudes, principalment el pagament de les inscripcions i pot ser que alguns avantatges en adquisicions de material Grifone.

Animeu-vos!

Ferran Bofill
ferranbofill@gmail.com

1 comentari:

Jaume J ha dit...

Sort amb això de les curses! Alguns si que n'hem fet, però quan erem joves :) Participar ja era una experiència... recordo una Traça Catalana amb en david, lluitant contra una altre parella pel lloc 20, d'un total de 21 equips... era molt gratificant i ens vam anar superant en altres curses (a nosaltres mateixos). D'altres curses com la de la Vall Fosca encara l'hem anat repetint fins les darreres edicions pel simple plaer de participar i fer un itinerari sempre exigent i per disfrutar... Aquest any no puc però ja mirarem de fer-ne alguna! Qui pugui que s'apunti, val la pena!