25 d’oct. 2008

22è cicle de sortides per a esquiadors de muntanya

Des de molt abans que existís cegesqui, el Club Excursionista de Gràcia organitza un cicle de sortides d'esquí de muntanya... El proper dijous es fa la reunió per compartir propostes i fixar el calendari, i la Rosa que organitza el d'aquest any em demana que publiqui la següent convocatòria:
"Os animem a participar en l'el·laboració del programa de sortides d'esquí de muntanya del CEG per la ja molt propera temporada.

Animeu-se a participar aportant als demés aquella excursió que os agradarie fer, ja sigui un itinerari original i de nivell alt o bé una sortida fácil assequible a tothom, totes les aportacions seran benvingudes i és positiu que hagi opcions per a tothom. El proper dijous 30 d'octubre a les 9 del vespre farem una reunió a la seu del club per el·laborar el programa. Si algú no pot vindre el dijous, també es pot possar en contacte amb mi (rosamaria.salasricart@telefonica.es telèfons: 93 424 03 30 626 89 05 32)

De cada proposta cal la segúent informació: cim, altura, desnivell, nivell de dificultat...

Animeu-se a pendre part activa col.laborant amb una sortida que os faci il·lusió!!!"

(missatge de Rosa S.)

4 comentaris:

Ricard Martínez ha dit...

Bé, ja que el tema s'anima, ens posem a pensar propostes de sortides. O bé rescatar les que van quedar pendents de la temporada anterior.
Només una qüestió: algú sap si es fa el curs d'Iniciació a l'Esquí de muntanya ? Així es poden fer propostes més fàcils just després del curs per captar nova clientela...

Anònim ha dit...

Hola Ricard, sòc la Rosa. Si bé cad'any s'ha fet algún curset o alguna sortida d'iniciació o ambes coses, de moment ho sento pero no tenim dates. De totes maneres crec que si després de que es fés algo d'això es vulgués fer alguna sortida fácil especialment dedicada als debutants, això no auríe de representar cap problema.

Greg Van Hoof ha dit...

hola jaume, estaré por el CEG este jueves. no vemos alli. Greg

Jaume J ha dit...

Perfecte, amb la neu que ja cau és més fàcil fer propostes.... Jo també em passaré.
(Ricard, tampoc se les dates del Curs)