20 de gen. 2022

Curs de descens en neus no tractades 19 i 20 de febrer 2022

 


Des de la Secció d’esquí del CE Gràcia us proposem una nova edició del Curs de Descens en neus no tractades el cap de setmana 19-20 de febrer.
 
Creiem que la millora en el nivell de baixada és important per a una bona seguretat en les nostres activitats d’esquí de muntanya, pel que recomanem aquest curs per tots aquells que pensin que poden millorar la seva tècnica.

El curs enguany tornarà a ser ofert per monitors especialitzats en esquí fora pistes de l’Escola d’Esquí Pallars Sobirà, a Port-Ainé.

Aquest any els grups seran de màxim 7 persones i hem demanat que es faci un triatge acurat per tal que els grups responguin veritablement al nivell que necessiti cadascú per aprofitar millor les classes.

El preu del curs inclou:
- Allotjament. Dormir i esmorzar el divendres18/2. Mitja pensió el dissabte 19/2 a l’Hotel Condes del Pallars, de tres estrelles, amb buffet lliure.
-2 forfaits de dia a Portainé
-4 hores de monitor especialitzat en neus no tractades el matí de dissabte i 4h el matí de diumenge, de 9:30 a 13:30.

Les tardes podreu practicar els exercicis efectuats al matí. Cal puntualitat al matí per tal d’aprofitar al màxim les classes i per facilitar que el triatge sigui ràpid i acurat el dissabte.

El preu del curs no inclou:
-El transport es farà en cotxes particulars.
-L’hotel disposa de piscina i SPA al que es pot accedir amb un petit suplement, qui ho desitgi podrà reservar per al vespre de dissabte. Spa is back.
-Les begudes del sopar no estan incloses al buffet, haureu de recordar abonar el que demaneu.

Per raons de logística les places són limitades. El curs tindrà un preu de 190 eur per a socis del CEG i 240 eur per a no socis. Les inscripcions es tancaran el 30 de gener i només es tindrà en compte les persones que hagin abonat el curs a aquella data.

L’adjudicació de places serà per ordre de pagament, amb prioritat per a membres de la secció d’esquí, socis del CE Gràcia, i finalment, no socis.

Aquells que no hagin abonat el curs el dia 30, no es tindran en compte, encara que siguin membres de la secció o del club, malgrat hagin complimentat el formulari d’inscripció. No cal confirmació prèvia per fer l'ingrés de l'import, si us heu inscrit al formulari ja podeu fer el pagament. Tancarem el formulari un cop s'hagi arribat al límit de places.

És obligatori tenir assegurança per fer fora pistes, en cas que algú necessiti que li tramitem l'assegurança ho haurà d'abonar a part, indicant-ho al formulari. 

Us podeu inscriure al següent formulari:

L'import s'ha d'ingrfessar al compte del club:
ES28 2100 0807 78 0200782858 posant a concepte o referència “CURS DESCENS + Nom i Cognom”.
Caldrà que ens envieu resguard del pagament al correu esqui@cegracia.cat.
No es considerarà ningú inscrit fins que no hagi efectuat el pagament,  enviat el resguard i rebut correu de confirmació.