21 de nov. 2014

tren cegesqui 2014, el tren miner? posposat

Actualització 24/11/2014, 9 apuntats: proposta al congelador, mentre no hi arriba la nevada prevista...

Proposta d'escapada en tren a buscar la neu atlàntica, des del dijous 4 de desembre per la nit fins el dimarts 9 pel matí.
Viatge en el tren nocturn "Rias Gallegas" en lliteres, aproximació en minibús a la comarca lleonesa de la Laciana, 4 dies de gastronomia (3 nits en MP) i 4 dies complets d'activitat, amb esquís si hi ha neu, i a peu si en falta.

Detalls:

Dijous 4 de desembre: trobada a l'estació RENFE BCN Sants a les 19:20h. Tren nocturn (10h), en lliteres.
Divendres 5: Arribada a destí de bon matí, 1h de cotxe o minibús fins a l'allotjament i excursió. Nit en MP.
Dissabte 6: excursió. Nit en MP.
Diumenge 7: excursió. Nit en MP.
Dilluns 8: excursió. A darrera hora del vespre tren nocturn a BCN, que arriba a les 8:49am del dimarts 9.

Pressupost: entre 360 i 450 euros segons el nombre de persones que siguem (inclou tots els transports, 2 nits de tren i 3 nits d'allotjament en MP).

Activitat: si tenim neu hi ha moltes propostes, i buscarem cims de dificultat baixa o mitjana adaptats a les condicions del temps, la neu i el grup.

Com apuntar-se: (places limitades): email a cegesqui@gmail.com (cal que indiqueu el vostre nom i cognoms, telèfon, DNI i data de naixement. També que teniu llicència FEEC modalitat D o similar).

Tenim una reserva de fins a 10 persones vàlida fins dilluns i que tancarem amb els primers inscrits. Si us apunteu, compto que ho feu en ferm. Per a més persones o si us apunteu més tard de dilluns a primera hora no podem assegurar places.

... i hi haurà neu? qui no arrisca no pisca!

1 comentari:

Rosa Salas ha dit...

¡Quina gràcia, anireu als cims por on solía moure quand vaig estar treballant a Asturies…! Potser fareu el Cornón (Somiedo) o la Peña Castil (1.700 mt de desnivell)….Llocs qu'em van ser molt familiars.