6 de juny 2012

la tonteria dels dimecres... Esquis

aquest vídeo està dedicat als que s'han casat, als que han passat dels 40, als que s'han engreixat, a les que els hi ha arribat la menopausa, als que han tingut un nano, als que n'han tingut dos o més, als que s'han lesionat, als que s'han arruïnat, als que s'han desorientat, als que... i continuen fent esquí de muntanya! 

4 comentaris:

Pep ha dit...

Jo compleixo pràcticament totes les condicions indicades...
Només faltava posar el nom de l'homenatjat ;-)

Manel C. ha dit...

Suposo que jo estic casat, pero no se amb qui? Potser he adoptat un gat, o tinc plantes a casa, concretament cactus, perquè es l'unica planta que aguanta a persones no responsables en l'ambit familiar. Afegir, que pel volum de la meva panxa, de ben segur que dec estar lesionat. La meva vida sempre ha estat una ruina, no crec que sigui motiu, tot i que ara ho será també economicament si m'he de canviar tot l'equip d'esqui incorparant patins als laterals dels esquis per no enfonsar-me tant.

Amàlia ha dit...

Però malgrat tot, continuem fent esquí de muntanya! I aquesta passió s'encomana. Ara que ha finalitzat el cicle de sortides vull donar les gràcies a Cegesqui per encomanar aquesta passió als casats, als que han passat dels 40 i dels 50, als grossos, a les menopausiques, a les famílies nombroses, als lesionats, arruinats, desorientats... Encara que en conya aquesta és la filosofia de Cegesqui i jo vull mostrar el meu agraïment publicament dient que la propera temporada demanaré fer-me socia del club. Simplemt gràcies.

Jaume J ha dit...

hi ha coses que no canvien... cegescuis ;)
bones traces!