26 de maig 2010

Un casament d'altura

Degut a les fortes nevades, el risc d'allaus i el mal temps, l'expedició Alt Pirineu 2010, va haver de redefinir els seus objectius i adreçar-se el més assequible Pic de la Coma del Forn on es va realitzar l'acte matrimonial.

A l'event hi varen participar el regidor Ricard ("oficiant"); la Glòria i l'Oriol I (en qualitat de testimonis); en Martí, en Manel, l'Oriol II i en Joan Manel (equip de suport i traça); l'Escamot Raqueta (Anna i Esther), dirigit pel Subcomandant Oriol III; el Moix (unitat 4x4) i els nuvis.

Després de sopar i dormir (i esmorzar!!) al refugi de la Pleta del Prat, sota una nevada intermitent, es va assolir el cim cap a quarts d'onze. Enllestida la cerimònia es va tancar la boira i el descens es va fer amb un withe out absolut (que no es veia un pijo, vaja) a caigudes i trompicons. La boira no va permetre enregistrar tan llastimós espectacle…


Concep i Koki

5 comentaris:

Berta ha dit...

visca els nuvis!!!! molt xulo el detall dels anells, Glòria! ets tota una artista :)

Jaume J ha dit...

Moix, santa paciència!!! Felicitas, cordada ;)

Ferran B. ha dit...

Moltes felicitats Concep i Koki i al MOix per la part que li toca, molt original!!

vidal ha dit...

¡¡¡Que bueno!!!... Enhorabuena pues y ¡¡¡Viva los novios!!!... y que lo disfrutéis muchos años con este humor tan bueno que tenéis!!!... Saludos Esgalleros!!!

Anònim ha dit...

De paciència res Jaume! A mi la neu em mola. La llàstima es que l'amo que tinc sempte em deixa a casa quan se'n va a escalar. L'única cosa que no mola són els viatges en el remolc (quin pal), no em deixen pujar al cotxe pq diuen que faig molts pets (pets? D'aquests si que en fa l'amo i nigú no el tanca fora, que cabrón!!!).

El Moix (cegesquí 4x4)