28 de nov. 2005

Piada - Bastiments 2881m - 27/11/2005

Enviat per Belen A.
Jérôme, Belén i dos amics: Pedro i Pere.
Bon inici de temporada!
Gràcies per la Piada del Bastiments de la setmana passada. Ens vafer entrar moltes ganes d'encetar la temporada, i ens va donar la idea de fer el mateix itinerari. No vam ser els únics, perquè quan vam arribar cap a les 9 del matí al pàrquing de les pistes de Vallter2000, hi havien més esquiadors de muntanya que de pistes!!!!
Encara que les previsions de temps no eren gaire bones pel cap de setmana, el diumenge feia sol, i comencem a pujar en espera sobretot de l'evolució del vent, que bufava a ràfegues una mica fort. Per sort cap al migdia, havent passat el Coll de la Marrana, el vent es va calmar, i podem enfilar l'ascensió de l'última pala,que semblava una processó de gent.
Us podem assegurar que el camí no tenia pèrdua!
La neu bastant bé, força neu pols amb zones una mica més dura (pel fred). Les cares nord sí que estaven més pelades pel vent.
A la baixada es va aixecar bastant més el vent, però ja estàvem arribant... Acabem baixant per les pistes de Vallter, molt tranquil·les. Acabem amb molta il·lusió aquesta primera jornada d'esquí, i encara arribem a temps de fer un bon àpat a un restaurant de Setcases.
Això no ha fet més que començar!