12 de gen. 2004

Piada - Vértice de Anayet 2555m - 10 i 11/01/2004

Titular: "PER SALVAR EL CAP DE SETMANA"
Participants: Cinta, Jaume, Jepi, Carles, Ricard, Santi, Rosa, Manel, Àlex, Berta i Sergi

Recorregut Diumenge: + 800 m - 800 m , Aparcament d'Anayet - Ibón de Anayet - Vértice de Anayet - Ibón de Anayet - Barranc de Culivillas - Aparcament d'Anayet.

Tot sortint el dissabte al migdia cap al Valle de Tena direcció la Casa de Piedra i amb l'objectiu del Garmo Negro i els seus dos veïns, ens hem hagut de conformar amb aquest cim que, en altres condicions, pot ser una ascensió agradable.

Donat el risc 4 de perill d'allaus a les valls del Garmo Negro, el cel ennuvolat i les orientacions terrorífiques del guarda, hem decidit ser prudents (no us acostumeu) i anar a fer un cim assequible i planet.
Una vegada arribats a l'aparcament d'Anayet (a l'estació de Formigal) i veient el percal (núvols, pluja i no gaires intencions d'aixercar-se), molt votaven per fer ruta.. però gastronòmica, hem fet el ronso una bona estona a veure si si o si no.
Finalment, hem aconseguit desenganxar els nostres culs dels seients dels cotxes i hem salvat el cap de setmana amb poca neu, poca visibilitat, neu humida i pesant, i una miqueta de vent al cim. En fi, no ens hem guanyat el xuletó que ens hem fotut després.