Manel, Ricard, Xavier, Rafa, Peter, Imanol, David, Pili, Glòria, Aitor, Alba, Bernat, Berta i Jaume.
Les Vallter-Mentet sempre són especials! Aquest cop la ruta era el de menys... l'objectiu era arribar a sopar a Mentet. Aprofitant que els més petits hi han anat en cotxe, hem portat una raclette i formatge a la Gîte la Cavale, i ho hem celebrat amb bon vi.
Avanç del vídeo, i aviat fotos (podeu veure un altre vídeo en el seguüent link, i a alta definició si feu click a l'opció que hi ha a la part inferior dreta del visor):
Molta neu a les parts baixes (a la darrera nevada van caure 70cm al poble) i la neu ventada que esperàvem als cims i carenes, però que deixava fer tot l'itinerari amb esquís. Amb el que no comptàvem és amb un vent tan fort el dissabte! Diumenge dia radiant, amb vent a parts altes.
Itinerari dissabte: +600 / -1200; 6 hores; Dificultat F, **, S2-S3 (alguna pala dreta i amb neu dura sota pic de la Dona). Vallter 2200 - Pic de la Dona 2702 - descens cara E, coma de la Portella - Refugi Alemany 1968 (on és?) - Mentet (Mantet) 1560 - Gîte la Cavale 1620.
Itinerari diumenge: +1000 / -400; 4 hores; Dificultat F, *, S2. Gîte la Cavale 1620 - Mentet (Mantet) - Refugi Alemany 1968 (avui si). Gîte la Cavale 1620 - Mentet (Mantet) - Portella de Mentet 2412 - Vallter 2200 (renunciem a remuntar pels collets Verds... de vent ja en vàrem tenir prou ahir).
Benvingut hivern i bones traces!!!
Avanç de comentari:
ResponElimina"Mooolttttt decadent" i totalment contra-indicat en el capitol de dietetica de muntanya ..... Tot una bomba per al cos !!! Quan ho tornem a repetir ???
Manel
Gràcies Manel! Amb les presses m'he deixat les dades tècniques de la sortida: 2kg de formatge, 500gr de xistorra, 200gr de cansalada, salsitxes, xoricets picants, sobrassada, pernil, ... i algun xampinyó i menjar per conills també... En pocs dies canvi de xip: formatge de Beaufort! i la propera, sense vent.
ResponElimina