Sopar a Benasque
a l’Asador Bardanca. Menú 12 euros amb molt bona teca. Estem fets pols i passem de birreta a l’irlandès (encara que
l’Agus apreta), que demà hem de llevar-nos d’hora. Dormim a l’Hotel Avenida. 24
euros per cap, amb bon llit i sobretot esmorzar bastant digne a les 5.30 del
matí (torradetes, embotit, croissants acabats de fer, suc...). Consti en acta
per futures ocasions.
En agafar el
cotxe mirem a dalt i veiem que esta totalment tapat. Mal rotllo. A les 7 arribàvem
a la Besurta. Plou una mica... bfff. Esperem un mica i finalment ens animem a
sortir. Comencem a les 7.45am. Segons pugem la cosa millora. Poc a poc queda
clar que la muntanya és pels valents i que té pinta que avui triomfem.
Efectivament,
quan arribem a la Renclusa i calcem esquis (8.40am) el cel ja té molta millor
pinta. Es veu una miqueta de blau... :DD. Continuem pujant amb estones de sol i
estones de núvols...
A les 11.20 deixem esquis, abans de començar a gramponejar
fins el cim. Hi ha un munt de gent i gairebé hem d’agafar torn per pujar.
Sembla que tothom ha pensat el mateix. Ens ho prenem amb calma. La pujada es fa
feixuga i fem cim a les 12.30.
A dalt ens trobem a Francesc Andreu, jubilat de
la UECAnoia (molt en forma per cert!), que ens dona records pel Jaume i el
Ricard ;)
De baixada trobem
una neu excepcional! Les primeres dos pales estan espectaculars, ja que durant
la setmana ha estat nevant, i com que no ha fet calor, la neu ha aguantat.
Després trobem neu ja més humida i pesada fins a Renclusa.
Ojo, últim apunt
de la sortida. Fem menú baixant a les 5pm a Seira. Molt bona teca a qualsevol
hora!
I en fi... els 4
comentem que possiblement pengem els esquis fins l’any que ve, així que
aprofito per acomiadar-me. Ha estat una temporada molt bona! Gracies a tots!!
(a veure qui
piula la setmana que ve!!)
Aqui us deixo el video del Joan i el Agus:
i el video del Carles:
Participants: Agus, Joan, Carles i Carlos.
Desnivell: 1400m
Ja queda menys per la temporada que ve! Molts anims, esquiadors!
ResponEliminaÀnims per seguir la temporada! Aneto i Maladeta encara esquiable i Alps encara més!
ResponElimina